Van Nuffel Jurgen        VNJ Photography

 

Bij deze gaan wij onszelf even voorstellen.

Waarom wordt het woord wij gebruikt ? Reden daarvoor is heel simpel , Ikzelf fotografeer maar daar stopt het uiteraard niet bij ons. Ik werk samen met mijn vriendin Sylvie die avondschool visagie gevolgd heeft. Dus ook hiervoor kan je bij ons terecht.

In 2011 hadden wij het geluk om een pracht van een dochter te verwelkomen. Lana was dan ook meteen de aanzet om iets te gaan doen met fotografie, iedereen wil nu eenmaal leuke plaatjes van zijn kindje. Wat begon met het kopen van een amateur fototoestel, groeide op enkele jaren uit naar promateriaal en het volgen van de nodige cursussen zowel in avondschool als via het net en volgen van de nodige workshops, ook photoshop heb ik reeds gevolgd in avondschool. Het werd al heel snel duidelijk dat mijn interesse bij mensen ligt, ik ben dan ook een echte people photographer. Ondertussen beschikken wij over het nodige materiaal om op locatie alsook in de thuisstudio onze plan te trekken om mooie beelden te gaan maken. Een beeld zegt nu eenmaal meer dan duizend woorden. Door de jaren heen hebben wij dan ook steeds meer ervaring opgedaan zowel naar fotograferen als bewerken, als het omgaan met modellen en kinderen.

Ben je overtuigd van de beelden die je hier kan zien op de site , heb je zelf altijd al eens voor de lens willen staan maar is de drempel te groot! Aarzel niet en contacteer ons. Hier nemen wij alle tijd en word je ondersteund gedurende de volledige shoot.

Tot shoots 

VNJ Photography

Jurgen Van Nuffel & Sylvie Bozek